Wie wij zijn

Dit gaat niet alleen over geld. Het gaat over u. En ons.

Even over ons

U bent onze belangrijkste focus, niet uw geld of uw financiële producten, dat is wat uiteindelijk dingen mogelijk maakt. Daarom stellen we je eerst veel vragen en dagen we je soms zelfs een beetje uit. We willen onze cliënten graag leren kennen, zodat we een financieel plan kunnen opstellen waarmee je kunt genieten van je leven zoals jij dat wilt.

Het gaat niet alleen maar om financiële producten. Onze kernwaarde is dat wij geloven dat onze cliënten een aangenamer leven kunnen hebben met een leven gecentreerde financiële dienstverlening. Dus meer tijd, meer zekerheid, meer vrijheid en meer leven.

Het leven is geen generale repetitie. Het meest kostbaarste of het meest favoriete bezit in het leven is tijd en de vrijheid dat je kunt doen wat je wilt doen.

Het gaat niet alleen maar om geld, het gaat om u. Dat gezegd hebbende, hier is een beetje over ons.

 

rob-laurenssen-2

Rob Laurenssen
Alternatief financieel adviseur

Je werkt rechtstreeks met mij als financieel adviseur. Ik ben degene die je vragen stelt, een strategie verzint, het geld en geldzaken regelt en je begeleidt en dat alles in een taal wat je kunt begrijpen.

Ik ben een een all round financieel adviseur met meer dan 25 jaar aan ervaring en heb Laurenssen Pensioenadviseur opgezet omdat ik geloof dat financieel inzicht en financiële planning de basis is voor het nemen van slimme beslissingen met geld en geldzaken. Dat inzichtsproces is het meest belangrijke onderdeel van persoonlijke financiën, wat je uiteindelijk de lifestyle kan geven die je graag zou willen.

Buiten kantoor

Ik heb gewoond in Uden, Oss, Ravenstein en Herpen. Mijn interesses zijn alles op het gebied van persoonlijke financiën, geld & geldzaken, macro economie en beleggen, persoonlijke ontwikkeling, Formule 1 en Spanje. Thuis ben ik bij mijn partner en onze 3 kinderen Rafael, Max en Benjamin. 

Telefoon: 0412 405 333
Emailadres: info@laurenssenpensioenadviseur.nl
Linkedin: linkedin.com/in/rob-laurenssen
AFM-vergunning: 12040661