Een goed plan betekent niet dat je moet stoppen met werken, het betekent alleen dat je niet door hoeft te werken.

Sommige mensen denken dat financieel advies saai is.
Wij denken dat het opwindend en bevrijdend is.


Geld en financiële producten is voor ons een middel om een doel te kunnen bereiken, een manier om het meeste uit het leven te halen. Om dat goed te kunnen doen moet je uiteraard genoeg geld hebben en dat is nu juist waar wij mee kunnen helpen. Wij werken de vraag uit hoeveel is ‘genoeg’ voor u, en daarna, hoe kunnen we dat realiseren - dat is je financiële plan.

Met een financieel plan in bezit bent u vrij om u zich geen zorgen meer te maken over geld, de toekomst, de financiële markten, de economie of de wereld en kunt u de gemoedsrust, zekerheid en de vrijheid krijgen om gewoon lekker verder te leven.

Wat over onze financiële dienstverlening die wij aanbieden

Financieel inzicht

Waar sta je nu, wat zijn je bezittingen allemaal waard en waar wil je naar toe, wat zijn je doelen? Om slimme beslissingen te kunnen nemen met geld en geldzaken is financieel inzicht belangrijk.

Vermogensplanning

Het is goed om te weten dat uw geld net zo hard werkt als u. We kunnen uw investeringen volgen en eventuele verbeteringen voorstellen om u een optimaal rendement en een welkome gemoedsrust te geven.

Pensioenplanning

''Hoeveel is genoeg?'' ''Wanneer kan ik met pensioen?'' We kunnen u door het mijnenveld van pensioenen loodsen, u helpen bij het beheren van uw inkomen, advies geven over de financiering van verzorgingstehuizen en u helpen ervoor te zorgen dat u van uw pensioen kunt genieten op uw manier. 

Hypotheekadvies en Hypotheek oversluitanalyse

Kan ik het mij veroorloven om een huis te kopen? Kan ik de overwaarde verzilveren? Is het interessant om de hypotheek over te sluiten om te profiteren van de actuele lage hypotheekrente? Is het nodig om de hypotheek helemaal af te lossen? Hoe zit het met mijn bestaande aflossingsvrije hypotheek? Wilt u antwoord op dit soort vragen, voel u vrij om ook hierover contact met ons op te nemen. 

Nalatenschapsplanning

Zal je nalatenschap naar de mensen gaan die je wilt? Wij kunnen u helpen uw erfbelasting te minimaliseren. We werken, indien gewenst, graag rechtstreeks samen met uw notaris.

Belastingen

Gebruikt u al uw belasting-aftrekposten en toeslagen? We kunnen controleren, vooruit plannen om toekomstige belastingaanslagen te verlagen en uw inkomsten en uitgaven efficiënt fiscaal beheren. We werken graag rechtstreeks met u of uw belastingadviseur samen.

Scenario’s

Maakt u zich zorgen "Wat als ...?" Weet u hoeveel er dan binnenkomt en uitgaat? U bent misschien financieel zekerder dan dat u zich realiseert. We kunnen u laten zien waar u zich nu bevindt in een gemakkelijk te lezen grafiek en suggesties doen voor verbeteringen.

Aanvullend

Heeft u gewoon wat advies nodig in een taal wat u kunt begrijpen bijvoorbeeld over het op orde houden van uw financiële huis, financiële gezinskwesties, studiekosten voor de kinderen, ontvangen van een erfenis, aankoop van een woning, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheid? Als het om geld gaat, kunnen we meestal wel helpen.

Plan een gesprek met een Lifestyle Financiële Planner