Lifestyle financiële planning

Dit gaat niet over geld, dit gaat over U.

Waar staat u nu?
Wat wilt u bereiken?
Hoe wilt u daar naar toe?

U zult waarschijnlijk ook enkele vragen hebben, zoals: Zal ik genoeg hebben om met pensioen te kunnen gaan? Doe ik de juiste dingen met mijn geld? Wat als er iets met mij of mijn partner gebeurt?

Het komt allemaal neer op onze vier stappen voor succesvolle financiële planning.

Universele bewezen succesformule voor financiële planning

1: Ontdekken

Als we denken dat er een goede dit is dan gaan we aan de slag om meer te weten te komen over uw lifestyle, doelen, alles wat belangrijk is voor u en hoe u in de toekomst wilt leven.

Bent u van nature avontuurlijk of voorzichtig? Houdt u van de nieuwste dingen of van het oude vertrouwde? We kunnen je zelfs uitdagen, het helpt vaak om anders te denken.
U vertelt ons over uw financiële situatie. Het geld dat er binnenkomt, eventuele investeringen, pensioenen, bezittingen, schulden, schenkingen en hoeveel u uitgeeft.

2: Plannen

Nu kunnen we eventuele financiële knopen ontrafelen en getallen gaan kraken om uw financiële plan op te stellen en het bedrag te identificeren dat u nodig heeft zodat u kunt leven zoals u wilt leven - uw persoonlijke ‘genoeg’ vraag.
Vervolgens nemen we u mee door uw financieel plan, met duidelijke grafieken. U kunt zien waar u nu staat, wat u in de toekomst zult hebben en wat u zou kunnen hebben met enkele wijzigingen.
We beantwoorden uw vragen en laten u de meest praktische oplossing voor uw problemen zien.
Indien u geld over heeft dan stellen we voor waar u het naartoe wilt overboeken, of als u hiaten heeft, hoe u dit kunt overbruggen. Door u de kennis te geven, kunt u verstandige financiële beslissingen nemen.

3: Actie

Nu we een financieel plan hebben in samenwerking met u, gaan we aan de slag om de zaken op orde te krijgen en de financiële producten af te sluiten die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw geld hard werkt om u de toekomst te geven die u wilt.

4: Begeleiden

In de loop van de tijd, het leven gaat zijn gangetje, de omstandigheden veranderen, plannen evolueren, financiële markten gaan op en neer. Daarom houden we uw plan regelmatig in de gaten, informeren wij u als er iets uw aandacht nodig heeft en helpen we u met eventuele beslissingen die genomen moeten worden.
Dit alles betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken, in de wetenschap dat wij achter de schermen waken over uw financiële zaken, zodat u zich kunt concentreren op uw leven.

Kom eens binnen voor een gesprek onder het genot van een kop koffie of plan een kort gesprek via de telefoon om te bekijken of wij u kunnen helpen.

Plan een gesprek met een Lifestyle Financiële Planner