Blog

Onze artikelen

02-10-2020

Als je je eigen bedrijf runt, of dat nu is als een eenmanszaak , een v.o.f. of een BV, dan heb je een enorme kans wat je maximaal moet benutten. Je hebt namelijk een bezitting wat je kan helpen om GENOEG GELD bij elkaar te verzamelen! De vraag alleen is, heb jij de kosten van je eigen toekomstige financiële zekerheid opgenomen in de prijs van jouw product of dienst?

Lees verder
02-10-2020

Gedragswetenschapper Abraham Maslow schreef in 1943 "A Theory of Human Motivation", met het argument dat mensen wereldwijd worden beïnvloed door een "hiërarchie van behoeften".

Lees verder
28-08-2020

Het coronavirus heeft in de afgelopen maanden ons dagelijks leven behoorlijk veranderd en soms veel leed veroorzaakt. Niets kan dat leed tenietdoen. Maar het virus geeft ons op veel gebieden ook nieuwe inzichten. Inzichten waar we iets van kunnen en misschien wel moeten leren. Ons vakgebied is het organiseren van financiële zekerheid en daarmee financiële rust voor onze relaties. Wat hebben wij geleerd van de afgelopen periode, waarmee wij u kunnen helpen.

Lees verder
08-07-2020

Ouders mogen hun kinderen binnen bepaalde grenzen belastingvrij een bedrag schenken. Het kan interessant zijn om de schenking te gebruiken voor je kind dat daarmee meer dan 20 jaar verzekerd is van een zeer lage hypotheekrente.

Lees verder
23-06-2020

Je kunt de berichten bijna niet gemist hebben: er is een pensioenakkoord. Alle media hebben hierover uitgebreid bericht. De leden van de vakbonden moeten nog stemmen over dit akkoord. Maar als het huidige pensioenakkoord wordt ingevoerd, wat gaat dit voor jou persoonlijk betekenen? Wij proberen in dit artikel hierover iets meer duidelijkheid te geven.

Lees verder
30-03-2020

Er is ons altijd verteld dat gezonde voeding en veel beweging het geheim is van een lang en gezond leven, echter u zou ook reizen aan deze lijst kunnen toevoegen.

Lees verder
<< <
Pagina 1 van 2
 > >>