Blog

Onze artikelen

16-11-2022

Het is misschien lekker makkelijk om de laatste anderhalve maand van het jaar je aandacht voor de persoonlijke financiën op een laag pitje te zetten, echter voordat het jaar ten einde loopt is het essentieel om je financiën onder de loep te nemen. Door dit nu te doen, kun je optimaal profiteren van eventuele aftrekposten van dit jaar en plannen maken voor volgend jaar om jezelf te beter te positioneren voor een financieel fitte toekomst. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je financiële planning aan het einde van het jaar.

Lees verder
02-11-2022

Wanneer de inflatie hoog is, kan beleggen in de loop van de tijd uw koopkracht verhogen.

Hoge inflatie vreet aan het spaargeld op uw rekening. Daarom is het logisch om overtollige middelen te beleggen in beleggingen die de inflatie voorblijven en uw vermogen op de lange termijn kunnen laten groeien.

Maar welke beleggingen zijn dat?

Lees verder
29-12-2021

Onzekerheid over toekomstige inkomsten en uitgaven maakt veel mensen onrustig. Wij merken dat als relaties ons vragen stellen. Vragen als bijvoorbeeld: kan ik mijn woonlasten ook in de toekomt nog betalen? Heb ik wel genoeg geld als ik met pensioen ga? Heeft het zin om te sparen of kan ik beter beleggen?

Lees verder
17-02-2021

Ons land kent ongeveer 260.000 directeur-grootaandeelhouders (dga’s). Van oudsher was de accountant veelal de vertrouwenspersoon en adviseur van de dga. De laatste jaren echter zien we dat deze rol meer en meer wordt opgepakt door de financieel planner.

Lees verder
02-10-2020

Als je je eigen bedrijf runt, of dat nu is als een eenmanszaak , een v.o.f. of een BV, dan heb je een enorme kans wat je maximaal moet benutten. Je hebt namelijk een bezitting wat je kan helpen om GENOEG GELD bij elkaar te verzamelen! De vraag alleen is, heb jij de kosten van je eigen toekomstige financiële zekerheid opgenomen in de prijs van jouw product of dienst?

Lees verder
02-10-2020

Gedragswetenschapper Abraham Maslow schreef in 1943 "A Theory of Human Motivation", met het argument dat mensen wereldwijd worden beïnvloed door een "hiërarchie van behoeften".

Lees verder
<< <
Pagina 1 van 2
 > >>